Boblepung

Glade mangefarvede bobler

Så blev seneste projekt færdigt! Og for en gangs skyld gik det relativt hurtigt – OG jeg fik monteret lynlåsen med det samme i stedet for at gå som den store kat om den brandvarme grød. Resultatet er blevet ganske godt, synes jeg – selv om det der med isyning af lynlås bestemt ikke er min spidskompetence (endnu)… Jeg bliver i uendeligt godt humør af at se på de farvestrålende bobler og har faktisk allerede formået at få adskillige mennesker til at røre ved pungen og smile til den – den er allerede helt fyldt med god energi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>