Min første dolly

Doily… Dolly?!

Tusind tak til Camilla fra Yarnfreak, som lærte mig at hækle en doily i sidste uge på et superhyggeligt kursus! Her er resultatet… Og det giver ligefrem blod på tanden – uha, hvor findes der mange fine mønstre og ideer til doilys – eller dollyer, som jeg har lyst til at kalde dem (ligesom det klonede får Dolly ;-)) Jeg har en plan om at hækle omkring 50 små dollyer i tre forskellige farver mercericeret bomuld – og de skal så samles til et smalt forårstørklæde. God plan, synes jeg! Så må jeg se, om den holder…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>