Katte-projektet

kattekurvJeg havde længe gået og tænkt på, at jeg ville hækle en fin kurv til mine katte. Især Orca holder meget af at krølle sig sammen i en papkasse, så hvad var mere oplagt end at bruge nogle Zpagettirester og fremtrylle en farvestrålende kurv til katten i stedet for det gamle pap?

Jaja, den er vind og skæv, men sådan kan det altså gå, når garnet skifter tykkelse og jeg bare hækler sådan på må og få…

Nå, men kurven blev færdig og jeg lokkede med guld og grønne skove, hvis bare katten ville hoppe op i kurven. Men nej, ikke tale om….! Se lige her, hvad der efterfølgende skete…

kat v kurv

kat på karklude

 

 

 

 

Ja, den ene kat lagde sig ved siden af kurven og den anden erobrede min fine nye karklude!! Sikke en skandale ;-)

Meeeeen, efter et par dage var kurven åbenbart blevet inspiceret og vurderet, så den blev alligevel taget i brug…

kat i kurv sovende kat i kurv