Dejlig sommer og plantefarvet garn

Uha, jeg må nok erkende, at jeg ikke er en særlig god ‘blogger’. Der går alt for lang tid imellem jeg får skrevet noget – og det er egentlig ikke fordi jeg ikke har noget at fortælle om og vise frem, men det bliver ligesom ikke rigtig til så mange udgivelser her på siden… Nå, men for nogen tid siden tog jeg en tur på FormLand i Herning for at slentre lidt rundt og få inspiration til nye projekter og så stødte jeg såmænd på de søde piger fra [g]-uld – Anne og Louise, som jeg mødte for et par år siden i forbindelse med vores strikkefestival Grib Garnet i Silkeborg. Herligt at gense dem, og finde ud af at de har fuld knald på forretningen!

På FormLand afholdt de en lille plantefarvningsworkshop, hvor vi fik prøvet at farve med indigo. Og sikke en fin, douce farve jeg fik ud af det! Garnet blev hjembragt og har nu ligget og kigget på mig, indtil jeg fandt på at hækle det sammen med noget lidt stift sisal-agtigt garn jeg har haft liggende. Det er endt med at blive en ganske skøn skål til alle de der diverse-ting, man nu kan finde på at strø om sig med… Tak til [g]-guld-pigerne for godt humør og herligt garn!

kurvmblaat1_small

kurvmblaatfrugt1_small