Julehægge

Når hyggelig bliver til hæglig, så må hygge vel blive til hægge? Og så hedder det jo ‘Julehægge’ ;-)

Jeg er i gang med at eksperimentere med den fine juletræsopskrift fra Lutter Idyl - nem og (relativt) hurtig at komme igennem. Det mest irriterende er faktisk, at jeg undervejs i hæklingen sidder og kommer til at tænke på alle de steder, hvor jeg godt kunne tænke mig at efterlade et par juletræer: hemmeligt på kollegaernes borde, som æggevarmere til weekendens blødkogte æg, i vindueskarme hos venner og familie (igen selvfølgelig uden at sige noget om det), i Bedstes årlige julekalender, på gearstangsknoppen i bilentusiastens bil – det er kun fantasien er sætter grænser – altså sammen med min formåen udi hæklingens kunst… Pas på derude – juletræs-invasionen er på vej!

juletraeer2_small

PS: Kaktusmanden, som jeg hæklede i Barcelona, undskylder, at han har sneget sig med – det var lige så hægligt…!